PASTE ROMA

PASTE ROMA

Locatie: Roma din Italia
de la Mic dejun 6 zile | 5 nopti Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT «

ZIUA 1 (30.04): BUCURESTI - ROMA
Intalnire la ora 08:00 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Decolare la ora 10:15. Sosire la aeroportul Fiumicino din Roma la ora locala 11:25. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la hotel Archimede 4*standard local (in opinia agentiei 3* standard international) sau similar din lantul RAELI www.raeli.net.
ZIUA 2 (01.05): ZI LIBERA IN ROMA SAU EXCURSIE LA TIVOLI (OPTIONAL)
Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional excursie la Gradinile Tivoli. Pret informativ: 75 EURO/ persoana, minim 20 participanti.
ZIUA 3 (02.05): ROMA - VIZITA OPTIONALA LA VATICAN
Mic dejun la hotel. Zi libera dedicata vizitelor, dupa preferinte. Optional, se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce,capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Pret informativ: 55 EURO/persoana, minim 20 platitori. Seara va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Cazare in Roma.
ZIUA 4 (03.05): ROMA - EXCURSIE OPTIONALA LA FLORENTA
Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Pret informativ: 125 EURO/persoana, minim 20 platitori. Seara intoarcere la Roma, cazare la acelasi hotel.
ZIUA 5 (04.05): ROMA - EXCURSIE OSTIA ANTICA (OPTIONAL)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Ostia Antica, cel mai bine pastrat sit arheologic dupa Pompei, unde veti petrece o zi relaxanta si captivanta, descoperind tot ce trebuie sa stiti despre romani. Turul la Ostia Antica incepe de la Necropola Orasului Antic, unde se afla cele mai importante monumente funerare care flancheaza Antica Via Ostiense, pana la zidurile orasului unde se deschide Poarta Romana. Ne continuam drumul pe Decumanus Massimus, drumul principal al Ostiei, un drum de 9 metri latime flancata de arcade impunatoare. In aceasta zi vom trece in revista principalele obiective ale sitului arheologic: Forumul, Teatrul, Termele cu mozaic, dar si faimoasele case cu etaj (insulae).
Pret informativ: 60 EURO/persoana, minim 20 participanti. Cazare in Roma.
ZIUA 6 (05.05): ROMA - BUCURESTI
Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 12:10. Sosire la Bucuresti la ora 15:25.
_


PASTE ROMA

Durata: 6 zile | 5 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: Mic dejun   |   Exprimare pret:
 
Servicii incluse: Servicii neincluse:
- transport cu avionul Bucuresti -Roma -Bucuresti cu compania TAROM;
- 5 nopti cazare cu mic dejun in Roma la hotel 4* standard local (echivalent 3* standard international) din lantulRAELI, situat central, Gara Termini;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- tur de oras in Roma cu autocar si ghid local;
- insotitor roman de grup
- taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
- asigurarea medicala de calatorie (optionala);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana -se practica, se achitala sosirea in Roma;
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.
- taxele hoteliere locale: 6 EURO/noapte/persoana in Roma (se achita personal, la receptia hotelului).

Nota:

Supliment camera single: 180 EURO / persoana
Pret pentru a treia persoana in camera dubla (adult sau copil): 620 EURO
Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.

Orase plecare:

Bucuresti /

Rezerva acum online